Workshops en consultancy voor meer omzet en waarde voor uw bedrijf

Bel ons 035 - 751 2101  

Krachtige marketing oplossing

Het doel van Marketing is om begeerte op te wekken bij je klanten en potentiële klanten. 

Hoe zetten wij voor u een marketingstrategie op? Wij doen dat als volgt:
1. Marketing Analyse

Als wij jouw gaan helpen met een Marketing Strategie doen we eerst een grondige analyse van de huidige situatie. Waarschijnlijk heb je al een aantal dingen geprobeerd met wisselend succes. Wij gaan eerst uitzoeken wat er al gedaan is en wat de resultaten hiervan waren en wat de huidige situatie is. De meeste essentiële gegevens die we nodig hebben zijn binnen het bedrijf besckikbaar.

2. Stappenplan

Gebaseerd op de analyse maken we een stappenplan waarin de acties die voor jouw bedrijf nodig zijn, tot in detail zijn uitgewerkt. In het stappenplan worden de acties beschreven die gedaan moeten worden voor succesvolle marketing  en promotie.

Welke activiteiten moeten worden versterkt, wat moet worden veranderd en welke nieuwe activiteiten moeten worden ondernomen. Uiteraard zijn dit activiteiten die binnen de mogelijkheden van het bedrijf liggen.

3. Uitvoering

Success consulting resultaten

Een stappenplan blijft waardeloos als het niet uitgevoerd wordt.

Je kunt als ondernemer zelf ons stappenplan uitvoeren, maar uiteraard zijn wij beschikbaar om onze eigen adviezen uit te voeren om zo tot het resultaat te komen dat we voor jouw bedrijf voor ogen hebben.

In een traject van een vooraf bepaalde tijd zal Success Consulting jou en jouw werknemers begeleiden bij het uitvoeren van de taken die zullen resulteren in meer klanten en meer omzet.

Onze tarieven worden per project (niet per uur) berekend en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grote van jouw bedrijf en de duur van het project.

  Afspraak voor een vrijblijvend consult maken?

 

 

[[ Embedded Form]]

Ervaringen van onze klanten

Omzet goed toegenomen.Martijn heeft mij goed geholpen om een scherper profiel te ontwikkelen en om effectief gebruik te maken van de Sociale Media.

Lees verder

Albert zijn advies gaat over de aanpak van verkoop, naast financiering en assistentie bij het aannemen van personeel.

Lees verder

Ik stond op punt failliet te gaan. Het is nu een jaar later en draaien weer enige tijd zwarte cijfers. Het meest belangrijke echter is dat ik door Martijn weer enthousiast ben geworden voor mijn bedrijf. Hij heeft mij ondersteund.

Lees verder

Albert heeft mij een aantal jaren bijgestaan met 'praktisch advies dat werkt'. Niet alleen is het een plezier om met hem te werken, het gegeven advies heeft in de praktijk bewezen zinvol te zijn in zowel organisatorische zin als in de behaalde resultaten.

Lees verder

Je hebt ons een geweldige marketing strategie geleerd. Dankzij jouw begeleiding hebben we precies ontdekt wat de klanten belangrijk vinden, dat hebben we vervolgens in de marketing gebruikt en tevens ook een fantastische campagne samen opgezet.

Lees verder

Contactgegevens

Success Consulting Nederland

Hoge Naarderweg 61
1217 AC Hilversum 

E: mail@successnl.nl
T: 06 - 5477 0685
I: http://www.successnl.nl

facebook icon youtube icon  linkedin button  twitter icon