Workshops en consultancy voor meer omzet en waarde voor uw bedrijf

Bel ons 035 - 751 2101  

E-mail Marketing Lanceer Programma

Vooral in deze tijd is de kwantiteit en kwaliteit van je promotie letterlijk van levensbelang voor je bedrijf.

E-mail Marketing is de beste manier om goedkoop en effectief nieuwe klanten te krijgen, en om bestaande klanten aan je te binden.

Het E-mail Marketing Lanceer Programma kan toegepast worden op bedrijven in iedere branche, business-to-business (B2B) of business-to-consumer (B2C).

En als je nog geen e-mail adressenlijst hebt, dan gaan we ervoor zorgen dat je die snel opbouwt.

Dus geen nood! Het E-mail Marketing Lanceer Programma laat jouw bedrijf deel uitmaken van de geweldige wereld van de automatische marketing methoden.

Wat omvat het programma?

 

   LEES VERDER


Ervaringen van onze klanten

Omzet goed toegenomen.Martijn heeft mij goed geholpen om een scherper profiel te ontwikkelen en om effectief gebruik te maken van de Sociale Media.

Lees verder

Albert zijn advies gaat over de aanpak van verkoop, naast financiering en assistentie bij het aannemen van personeel.

Lees verder

Ik stond op punt failliet te gaan. Het is nu een jaar later en draaien weer enige tijd zwarte cijfers. Het meest belangrijke echter is dat ik door Martijn weer enthousiast ben geworden voor mijn bedrijf. Hij heeft mij ondersteund.

Lees verder

Albert heeft mij een aantal jaren bijgestaan met 'praktisch advies dat werkt'. Niet alleen is het een plezier om met hem te werken, het gegeven advies heeft in de praktijk bewezen zinvol te zijn in zowel organisatorische zin als in de behaalde resultaten.

Lees verder

Je hebt ons een geweldige marketing strategie geleerd. Dankzij jouw begeleiding hebben we precies ontdekt wat de klanten belangrijk vinden, dat hebben we vervolgens in de marketing gebruikt en tevens ook een fantastische campagne samen opgezet.

Lees verder

Contactgegevens

Success Consulting Nederland

Hoge Naarderweg 61
1217 AC Hilversum 

E: mail@successnl.nl
T: 06 - 5477 0685
I: http://www.successnl.nl

facebook icon youtube icon  linkedin button  twitter icon