Workshops en consultancy voor meer omzet en waarde voor uw bedrijf

Bel ons 035 - 751 2101  

  • Home
  • Omzet goed toegenomen

Ervaringen van onze klanten - Success consulting

Omzet goed toegenomen

Martijn heeft mij goed geholpen om een scherper profiel te ontwikkelen en om effectief gebruik te maken van de Sociale Media. downloadDat heeft er toe geleid dat het aantal opdrachten aan mij en mijn omzet goed zijn toegenomen. Hij geeft zijn adviezen en begeleiding op een rustige, geduldige en volhardende manier. E-mail marketing en Adwords gaven goede resultaten en concrete opdrachten.

Frank Dijkstra, OR Success

 

 

 

Albert heeft mij een aantal jaren bijgestaan met 'praktisch advies dat werkt'. Niet alleen is het een plezier om met hem te werken, het gegeven advies heeft in de praktijk bewezen zinvol te zijn in zowel organisatorische zin als in de behaalde resultaten.

Walter van Arkesteijn, Innofaith Beauty Services BV, Eindhoven

 

 

 "Ik heb Martijn Has leren kennen als een betrouwbare hulp bij de wederopbouw van mijn bedrijf.

atabc2014 ctwillert

Toen ik Martijn leerde kennen stond ik op het punt failliet te gaan. Toen hij dan ook zijn diensten voor een bepaald bedrag aanbood heb ik het volgende gezegd: ik wil graag je marketing hulp maar dan alleen op “no cure no pay” basis. Ik had geen enkele verwachting dat hij dat zou doen maar hij zei: “dat is okay”.

Het is nu een jaar later en draaien weer enige tijd zwarte cijfers. Het meest belangrijke echter is dat ik door Martijn weer enthousiast ben geworden voor mijn bedrijf. Hij heeft mij ondersteund.

De burn-out waar ik in zat is opgelost en mijn energie is mede dankzij Martijn weer normaal. Ik kan Martijn van harte aanbevelen. Hij is eerlijk, geeft niet op, is specialist in sociale media marketing, is behulpzaam en zachtaardig en 100% betrouwbaar.

Co van Twillert, Morgen is Nu

 

Albert heeft zich bewezen met de uitvoering van 'praktisch advies dat werkt' gedurende een aantal jaren en blijft dit op mijn verzoek doen. Hij heeft gedurende de tijd namens mij onderhandeld, is aangevangen met een reorganisatieplan en heeft geholpen bij de succesvolle  implementatie ervan. Hij is begonnen met het creëren van een nieuwe wijze van verkoop die er tot op de dag van vandaag nog staat. Na verloop van tijd was het bedrijf in staat om te verhuizen naar een nieuwe faciliteit, waarbij  de ‘oude' fabriek bleef bestaan in een andere functie. Als resultaat hiervan schreef en nog steeds schrijft het bedrijf winst in een moeilijke en zware markt.

Jaap Hardeman, Hardeman Betimmeringen BV, Lunteren

 

 Je hebt ons een geweldige marketingstrategie geleerd!

Dankzij jouw begeleiding hebben we precies ontdekt wat de klanten belangrijk vinden, dat hebben we vervolgens in de marketing gebruikt en tevens ook een fantastische campagne samen opgezet. En het Kinderdag verblijf is boven verwachting bijna vol en we hebben nu wachtlijsten. Je hebt ons een geweldige marketing strategie geleerd. 

Fred Zoon Kinderdagverblijf Naar de Boerderij

 

Albert staat mij al enige tijd bij met ‘praktisch advies dat werkt’ .Zijn advies gaat niet alleen over de organisatie maar zeker over de aanpak van verkoop, naast financiering en assistentie bij het aannemen van personeel. Over alle zaken die ik tegenkom in mijn dagelijkse praktijk is het mogelijk een duidelijk advies te ontvangen. Verandering van locatie, aanpassing van leveranciers, advies over contracten; al deze zaken kan ik bij hem neerleggen en een bruikbaar advies volgt in vergadering, telefonisch of schriftelijk.

Henk-Jan Angerman, Secwatch bv, Almere

 

Martijn is an excellent consultant, he is professional and has a solution for everything. He pushes us to be better, but also understands the obstacles we face. With his tip we already made clients and many new first contacts out of "sleeping" people from our list. It is a pleasure working with Martijn!

Annabella Radó, Langmar Communications

 

 

Ervaringen van onze klanten

Omzet goed toegenomen.Martijn heeft mij goed geholpen om een scherper profiel te ontwikkelen en om effectief gebruik te maken van de Sociale Media.

Lees verder

Albert zijn advies gaat over de aanpak van verkoop, naast financiering en assistentie bij het aannemen van personeel.

Lees verder

Ik stond op punt failliet te gaan. Het is nu een jaar later en draaien weer enige tijd zwarte cijfers. Het meest belangrijke echter is dat ik door Martijn weer enthousiast ben geworden voor mijn bedrijf. Hij heeft mij ondersteund.

Lees verder

Albert heeft mij een aantal jaren bijgestaan met 'praktisch advies dat werkt'. Niet alleen is het een plezier om met hem te werken, het gegeven advies heeft in de praktijk bewezen zinvol te zijn in zowel organisatorische zin als in de behaalde resultaten.

Lees verder

Je hebt ons een geweldige marketing strategie geleerd. Dankzij jouw begeleiding hebben we precies ontdekt wat de klanten belangrijk vinden, dat hebben we vervolgens in de marketing gebruikt en tevens ook een fantastische campagne samen opgezet.

Lees verder

Contactgegevens

Success Consulting Nederland

Hoge Naarderweg 61
1217 AC Hilversum 

E: mail@successnl.nl
T: 06 - 5477 0685
I: http://www.successnl.nl

facebook icon youtube icon  linkedin button  twitter icon