Workshops en consultancy voor meer omzet en waarde voor uw bedrijf

Bel ons 035 - 751 2101  

  • Home
  • Introductie seminars

Seminar: De moderne manier om personeel aan te trekken

 

Nu de economie weer is aangetrokken, is het vinden van goed personeel een van de grootste uitdagingen van het midden- en kleinbedrijf. De marketingconsultant Success Consulting uit Hilversum heeft zich daarom aangepast naar de behoefte van zijn klanten. “Vooral onze klanten in de technische sector en maakindustrie hadden ons niet meer nodig om genoeg klanten te krijgen, maar wel om het juiste personeel aan te trekken”, aldus Martijn Has, directeur van Success Consulting. 

IMG 27782

We vroegen aan Has wat hij bedoelt met de ouderwetse en de moderne manier om personeel aan te trekken. “De ouderwetse manier is om een vacature op te stellen en die op vacaturesites te zetten. Dat blijkt gewoon niet meer te werken.
 
Goede mensen hebben al werk en zijn niet actief op zoek. Maar als ze een interessante functie voorbij zien komen, dan hebben ze vaak wel zin in wat anders. De moderne manier is om actief de vacature te promoten, en dan vooral met foto’s, video’s en leuke berichten op sociale media. Het moet aantrekkelijk gebracht worden om de aandacht te krijgen.”
 
Maar daar zijn toch werving & selectie bedrijven voor? “De ervaring leert dat directeuren van MKB bedrijven zelf de sollicitanten willen beoordelen en kijken of het wat is.
 
   
Vaak is het niveau van de sollicitanten waar bureaus mee komen niet naar wens, en kost het bovendien een berg geld. Ondernemers hebben behoefte aan een aanpak op maat, en die geven wij.”
 
In de voorbeelden van Success Consulting zien we korte video’s die de onderdelen van een functie laten zien, afgewisseld met pakkende teksten. Deze communicatie kan voor een gering bedrag onder duizenden mensen verspreid worden die in de doelgroep vallen.
 
Laat zien wie je bent

De tip die Has geeft is dat je als MKB bedrijf moet laten zie wie je bent en waar je als bedrijf naartoe wil in de komende jaren. Laat onverbloemd zien wie je bent en wat je manier van werken is; maak foto’s en filmpjes van hoe je bedrijf echt is. Hierdoor trek je vanzelf de mensen aan die bij je bedrijf zullen passen. Laat de “perfecte” promoties met acteurs maar aan de concurrentie over.
 Martijn kantoor Success aug2015
Seminar over moderne MKB marketing

Voorafgaand aan de Gooisenetwerkborrel op donderdag 8 november (om 16.00 uur in NH Hotel Naarden) verzorgt Martijn Has een seminar over dit onderwerp. Hij laat u zien hoe hij op efficiënte manier goede resultaten heeft geboekt en hoe u dat ook kunt doen.

 

Datum & tijd: donderdag 8 november. Ontvangst om 16.00 uur. Einde 17.00 uur.
Aansluitend kunt u aan de Gooise Netwerkborrel deelnemen.

Locatie: NH Hotel Naarden, IJsselmeerweg 3, Naarden (aan de A1).
Parkeren is gratis voor deelnemers aan het seminar.

Kosten: €0 voor ondernemers en managers.
Koffie, thee en water worden u aangeboden door de Gooise Netwerkborrel.

      Ik meld me aan voor dit seminar

Ervaringen van onze klanten

Omzet goed toegenomen.Martijn heeft mij goed geholpen om een scherper profiel te ontwikkelen en om effectief gebruik te maken van de Sociale Media.

Lees verder

Albert zijn advies gaat over de aanpak van verkoop, naast financiering en assistentie bij het aannemen van personeel.

Lees verder

Ik stond op punt failliet te gaan. Het is nu een jaar later en draaien weer enige tijd zwarte cijfers. Het meest belangrijke echter is dat ik door Martijn weer enthousiast ben geworden voor mijn bedrijf. Hij heeft mij ondersteund.

Lees verder

Albert heeft mij een aantal jaren bijgestaan met 'praktisch advies dat werkt'. Niet alleen is het een plezier om met hem te werken, het gegeven advies heeft in de praktijk bewezen zinvol te zijn in zowel organisatorische zin als in de behaalde resultaten.

Lees verder

Je hebt ons een geweldige marketing strategie geleerd. Dankzij jouw begeleiding hebben we precies ontdekt wat de klanten belangrijk vinden, dat hebben we vervolgens in de marketing gebruikt en tevens ook een fantastische campagne samen opgezet.

Lees verder

Contactgegevens

Success Consulting Nederland
Tesselschadelaan 15F
1217 LG  Hilversum

E: mail@successnl.nl
T: 035 - 751 2101
I: http://www.successnl.nl

facebook icon youtube icon linkedin button twitter icon