Workshops en consultancy voor meer omzet en waarde voor uw bedrijf

Bel ons 035 - 751 2101  

Onze focus is uw omzet

Success Consulting onderscheidt zich als organisatie-adviesbureau door onze focus op marketing en verkoop als een van de belangrijkste onderdelen van iedere organisatie. Het grootste verlies van een organisatie is de misgelopen omzet. Er is goede marketing voor nodig om deze te verhogen tot een optimaal niveau. Kostenbeheersing is van kleiner belang voor een levensvatbare onderneming. Een zekere toekomst wordt gecreëerd door voldoende en groeiende omzet en winst. Met name op het gebied van internet marketing is veel vooruitgang te boeken bij bedrijven in het MKB. Onze aanpak is erop gericht om te vinden op welke gebieden de organisatie het meeste vooruitgang kan boeken in korte tijd, om zo snel tot resultaten te komen.

 

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND CONSULT AAN!

 Martijn voordeur aug2015 

Martijn Has - adviseur marketing & strategie

Success Consulting is opgericht in januari 2012 door Martijn Has. Martijn heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (BSc in 2004). Hij heeft gewerkt bij nationale en internationale organisaties op verschillende posities waaronder marketing, verkoop, logistiek en public relations. Omdat Martijn altijd de interesse had om zijn eigen onderneming te hebben, richtte hij in 2012 Success Consulting op.

Success Consulting is gebaseerd op Success International van Elad Hadar, gevestigd in Tel Aviv. Elad had al jaren een "traditioneel" adviesbureau. In het begin van de 21ste eeuw was de opkomst van internet marketing een nieuw vak waar niemand wist hoe het echt moet. Elad heeft zijn eigen methode ontwikkeld speciaal voor zichzelf en zijn klantenkring in het MKB. Die methode heeft hem veel succes gebracht. Na Elad tijdens een seminar te hebben ontmoet, is Martijn bij Elad in de leer geweest en passen wij deze methodes nu dus toe in Nederland.

Referenties: Wat sommige van Martijns cliënten zeggen 

 

Ab Ekels Albert Ekels - adviseur waardevermeerdering

Albert richt zich op organisatie ondersteuning van eigenaar/directeur van MKBedrijven, met de nadruk op commerciële -en waarde ontwikkeling. Het oogmerk van activiteiten is dat deze resultaat opleveren. Zijn ervaring is dat het bedrijfsresultaat de advieskosten met een factor 3 zal overstijgen.

Ervaring:

Managing Director en bedrijfseigenaar van handels - en productie bedrijven in grootte van 15 tot 300 FTE’s. Betreffende bedrijven zijn actief in Afvalverwerking, Engineering, Scheeps- en jachtbouw, Bouwindustrie, Zeilmakerij. Momenteel in een adviserende rol actief bij de toelevering van instrumenten voor de cosmetica industrie, fabricage en montage van winkelinrichtingen , cyber security, wagon onderhoud, spuitgietbedrijf etc. Als partner actief met een engineering en additief productie bedrijf. Werkervaring is opgedaan in landen als Nederland, Canada, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten van Amerika, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Albert's motto: Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted

Accreditaties en Kwalificaties:

Werktuigbouw Techniek -en Praktische Scheepsbouw
Fellow - en Accredited Associate van het Institute for Independent Business (IIB)
Accredited Founding Executive Coach door middel ECBDP van IIB.
Accredited GOLD ™ Coach door Noble Manhattan Coaching Ltd.

Albert is daarnaast fervent wedstrijdzeiler (deelnemer aan meer dan 20 Wereld -en Europese kampioenschappen en de Olympische Spelen van 1976) en speelt op recreatieve wijze golf . Daarnaast heeft Albert bestuurlijke ervaring opgedaan in de sport, met name als voorzitter van de NRB (Nederlandse Rugby Bond) en bestuurslid topzeilen bij het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond. 

Referenties: Wat sommige van Albert’s cliënten zeggen

 

Patrick Peperstraete - business expansie manager

Patrick Peperstraete is als Business Expansie Manager verantwoordelijk voor het behandelen van aanmeldingen en het versterken van de nieuwe contacten.

Ervaringen van onze klanten

Omzet goed toegenomen.Martijn heeft mij goed geholpen om een scherper profiel te ontwikkelen en om effectief gebruik te maken van de Sociale Media.

Lees verder

Albert zijn advies gaat over de aanpak van verkoop, naast financiering en assistentie bij het aannemen van personeel.

Lees verder

Ik stond op punt failliet te gaan. Het is nu een jaar later en draaien weer enige tijd zwarte cijfers. Het meest belangrijke echter is dat ik door Martijn weer enthousiast ben geworden voor mijn bedrijf. Hij heeft mij ondersteund.

Lees verder

Albert heeft mij een aantal jaren bijgestaan met 'praktisch advies dat werkt'. Niet alleen is het een plezier om met hem te werken, het gegeven advies heeft in de praktijk bewezen zinvol te zijn in zowel organisatorische zin als in de behaalde resultaten.

Lees verder

Je hebt ons een geweldige marketing strategie geleerd. Dankzij jouw begeleiding hebben we precies ontdekt wat de klanten belangrijk vinden, dat hebben we vervolgens in de marketing gebruikt en tevens ook een fantastische campagne samen opgezet.

Lees verder

Contactgegevens

Success Consulting Nederland

Hoge Naarderweg 61
1217 AC Hilversum 

E: mail@successnl.nl
T: 06 - 5477 0685
I: http://www.successnl.nl

facebook icon youtube icon  linkedin button  twitter icon